Áraink

Tel.: +36 70 245 07 47

Főszezonban és kiemelt időszakokban

(Nemzeti ünnepek, Húsvét, Pünkösd, Augusztus 20., Október 23., Mindenszentek, Karácsony, Szilveszter) egységesen apartman és komplett ház árakkal dolgozunk !

20 fő felett több éjszakás foglalás esetén EGYEDI ÁR !

(+1 fő szállás díja ajándék!) 

06.15 - 09.30. között 5.000-10.000 Ft / fő / éj

Alapár min. 2 éj foglalása esetén elő- és utószezonban: 5.000 Ft/fő/éj

FELNŐTT ÁRAK:

06.15-09.30 : 10.000 Ft / fő / éj

Alapár 2 főtől : 5.000-10.000 Ft / fő / éj

Gyermek ár: 

0-1 év ingyenes 

Június 15-től szeptember 30-ig

 komplett apartman és ház FŐSZEZONI árakkal dolgozunk!

minimum foglalható éjszaka 4 éj

A félpanziós ellátás ára: 3.000 Ft / fő / adag

Igény szerint egyéb (csak reggeli, teljes ellátás) megoldások is lehetségesek. 

Az ételeket személyre szabva szállítjuk ki a házakhoz. Nincs időhöz kötve, a személyzet bekészíti az apartmanba ha nem tartózkodnak otthon. Nálunk jól bevált szokás, hogy a vacsorával egy időben kiszállítjuk a reggelit is, így nem kell időben alkalmazkodni a reggeli időpontjához.

Reggeli: felvágott, vaj, kenyér, zöldségek, stb.
Vacsora: leves+főétel+köret (Pl: gyümölcs leves, rántott szelet, párolt rizs, savanyúság)Apartmanok felszereltsége, szolgáltatások 

- Internet (korlátlan adatforgalommal), konyha teljes felszereltséggel, fürdőszoba: zuhanyzóval és wc-vel, ruhaszárító, vasaló és vasalóállvány, törölköző, parkolás, igény szerint félpanziós ellátást is biztosítunk !

Transzferszolgáltatás: elő és utószezonban csoportos foglalás esetén, igény szerint a vonattal vagy busszal érkező vendégek részére az állomások és a szállás között (csak beszállítás) ingyenes transzfert biztosítunk saját kisbuszunkkal!

Zöldövezet: szépen karbantartott, parkosított udvar, ahol lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, udvari játékokra.

Lemondási információk

Foglalás törlése:

Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezés napja előtt 20 nappal megtörténik, lemondási díj nem kerül felszámításra.

Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén a foglalás teljes összegének 30%-a kerül felszámításra.

A szállásadó által történt változtatásokért,bármi nemű kellemetlenségért a www.miki13.hu nem vállal felelősséget. A lehetőségekhez képest minden segítséget megadunk az estlegesen felmerülő probléma megoldására.

Nyári főszezoni időszakban, július és augusztus hónapokban minimum 4 éjszakára foglalhatók apartmanjaink !

Idegenforgalmi adó

Áraink az Idegenforgalmi adót (590 Ft) nem tartalmazzák! Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges interneten megjelenő promóciókban történt tartalmi elírásokért felelősséget nem vállalunk !